ART DE CARRER

Fem el que fem perque la vida sense Art és una vida molt avorrida. Personalitzem objectes quotidians, sempre amb el nostre estil divertit i desenfadat.

CABASSOS

LAROUCH ART DE CARRER

PERSONALITZEM OBJECTES!

Estimem la nostra terra, rebusquem en els nostres arrels i expressem les creacions a la nostra manera i sobre els objectes més inesperats.
Que no sabia fet mai? Doncs ací estem.
Vam començar fent dissenys per a nosaltres i per als nostres amics. La font d’inspiració les històries d’homes peculiars que pujen als terrats de les cases perseguint coloms o cullidors que reciten les classes de taronjes de memòria. És el que és, ho fem per gust i pels amics, cada volta més gran, cada volta millor.
Passa i pega-li una miradeta, hi ha més del que penses en cada disseny.
Avant!

CABASSOS

Serà per això que ens brillen els ulls? Cabassos decoratius, de faena o d’expositor, de taronges o de llenyer, però tots i cadascú únic i irrepetible.

CAIXONS

Caixons de fusta personalitzats a la teva manera, tractats, escatats i envernissats. També pots triar que col·loquem rodetes i fons de gomaeva, ideals per a decorar qualsevol habitació, negoci, etc…

CANYISSOS

Tot l’art de carrer disponible amb la teua emprenta. Ideals per a decorar espais oberts o de faena. Buscant l’essència de les nostres arrels, decorem espais amb sabor mediterrani.

LAROUCH ART DE CARRER

PERSONALITZEM OBJECTES

Si tens qualsevol objecte que aprecies i vols donar-li un rotllo nou, nosaltres podem fer-ho.
Pintem neveres, cassals fallers, hamaques i més coses.
Demana el teu i et farem una obra d’Art de carrer per a tu soletes. Demana el teu!